Morkų pyragas su maltais riešutais
Ingredientai:
morkų 300 g
riešutų 250 g
kiaušiniai 4 vnt
cukraus 200 g
miltų 50 g
kepimo miltelių 1 šaukštelis
citrina 1 vnt.
cinamono 1 žiupsnelis
romo 1 šaukštas
margarino VILNIUS kepiniams 1 šaukštas
Paruošimas:
Morkas susitarkuojame, riešutus susimalame. Morkas apšlakstome citrinų sultimis ir šaukštu romo.

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išsukame su cukrumi. Į šią masę beriame cinamoną, miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Kiaušinių baltymus išplakame iki putų ir atsargiai įmaišome į tešlą. Įmaišome riešutus ir morkas.

Gautą masę supilame į kepimo formą, išteptą margarinu VILNIUS kepiniams ir kepame 40 - 45 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.