Grietininis tortas su riešutais
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 150 g
cukraus 150 g
kiaušiniai 4 vnt.
žemės riešutų 200 g
miltų 50 g
kepimo miltelių 1 šaukštelis
Kremui:
margarino VILNIUS kepiniams 50 g
riešutų 80 g
grietinės 750 g
grietinės standiklio (želatinos) 3 pakuočių
Cukrus
Paruošimas:
Tešlai skirtus ingredientus sumaišome ir gautą tešlą kepame 150 C laipsnių temperatūroje apie 30 - 35 minutes.

600 g grietinės sumaišome su cukrumi ir grietinės standikliu. Jei naudojate želatiną, ją ištirpinkite, atvėsinkite ir tada supilkite. Masė šiek tiek paliekame sustengti, bet ne per daug. Aptepame iškeptą biskvitą, galima apibarstyti riešutais.

Puoškite pagal save, bet galite pasinaudoti mano idėja. Iš riešutų ir tirpinto margarino gauname masę, kurią paliekame sustengti, o vėliau darome rutuliukus. Ir likusios grietinės pasidarome kremą ir švirkšto pagalba darome gėlytes.

Paliekame tortą sutingti.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.