Pyragas Kriaušytė
Ingredientai:
miltų 200 g
kepimo miltelių 1 a.š.
sodos 0,5 a.š.
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
cukraus 175 g
tarkuoto imbiero 1 šaukštas
kiaušiniai 3 vnt.
kriaušių 400 g
rudojo cukraus 1 šaukštas
Paruošimas:
175 g minkšto margarino išmaišome su cukrumi, imbieru, kiaušiniais, kepimo milteliais, soda ir miltais.

Nuplauname kriaušes, išimame sėklytes ir supjaustome skiltelėmis.

Tešlą supilame į margarinu išteptą kepimo formą. Ant viršaus gražiai išdėliojame supjaustytas kriaušes ir uždedame likusio margarino gabaliukų. Apibarstome ruduoju cukrumi.

Kepame apie 40 min., iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Galima patiekti su ledais ar plakta grietinėle.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.