Varškės pyragaičiai Ramuma
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 3 stiklinės
miltinio cukraus 1 stiklinė
kiaušinis 1 vnt.
tryniai 3 vnt.
margarino VILNIUS kepiniams 1 pakelis
kepimo miltelių 1 pakelis
kakavos 2 šaukštai
Įdarui:
tryniai 8 vnt.
cukraus pudros 600 g
margarino VILNIUS kepiniams 1 pakelis
varškės 1,2 kg
krakmolo 2 šaukštai
citrina 1 vnt.
razinų 200 g
Paruošimas:
Sumaišyti tešlai skirtus ingredientus. Išminkyti tešlą ir padalinti į dvi dalis, vieną dalį dėti į šaldytuvą, kitą į kepimo formą.

Pasiruošti įdarą. Sutrinti varškę, supilti kiaušinių trynius, tirpintą margariną ir cukraus pudrą. Gerai išmaišyti. Gerai išplakti kiaušinių baltymus ir įmaišyti į tešlą. Taip pat supilti krakmolą, citrinos žieveles, razinas ir išmaišyti. Įdarą supilti ant pyrago tešlos. Galiausiai užtarkuoti kitą dalį tešlos.

Kepti 1,5 valandos orkaitėje, įkaitintoje iki 160 C laipsnių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.