Manų pyragas su avietėmis
Ingredientai:
manų kruopų 2 stiklinės
geriamojo jogurto (aviečių skonio) 500 g
cukraus 150 g
margarino VILNIUS kepiniams 125 g
kiaušiniai 3 vnt.
kepimo miltelių 1 a.š.
Kremui:
aviečių 300 g
cukraus 2 šaukštai
varškės 50 g
želatinos 1 a.š.
Paruošimas:
Suberiam manų kruopas į jogurtą ir paliekame 30 min.

Į išbrinkusias manų kruopas supilame išlydytą margariną, cukrų, kiaušinius, kepimo miltelius, 100 g aviečių ir viską išmaišome.

Supilame tešlą į riebalais išteptą formą ir kepame 15-20 min., 180 laipsnių orkaitėje.

Želatiną ištirpiname 50 ml vandens. Likusias avietes sumaišome su cukrumi, varške, želatina ir sumaišome maišytuvu.

Iškepusį pyragą aptepame aviečių kremu ir dedame bent 1 valandai į šaldytuvą.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.