Trupininis pyragas su rabarbarais
Ingredientai:
Tešlai:
pasukų 1 stiklinė
cukraus 1 stiklinė
miltų 2..5 stiklinės
kiaušiniai 3 vnt.
kepimo miltelių 2 šaukšteliai
sodos 2 šaukšteliai
margarino VILNIUS kepiniams 0.5 stiklinės
vanilinio cukraus 2 šaukšteliai
Trupiniams:
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
cukraus 0,5 stiklinės
miltų 1 stiklinė
avižų sėlenų 3 šaukštai
pienas
Įdarui:
rabarbarai
cukraus 4 šaukšteliai
Paruošimas:
Rabarbarus nulupame ir supjaustome gabaliukais, užpilame cukrumi ir paliekame.

Pasigaminame trupinius. Sumaišome cukrų, miltus ir sėlenas. Pilame tirpintą margariną ir vėl maišome, jie trūkstą skysčių gauti vientisai masei, įpilkite šiek tiek pieno. Išminkytą tešlą dedame į plėvelę ir į šaldytuvą, ne trumpiau kaip pusei valandos.

Iš tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Dedame margariną ir pasukas, išmaišome. Sijojame miltus, beriame kepimo miltelius ir sodą, vėl išmaišome. Tešlą iškočiojame ir dedame į kepimo indą, ištiestą kepimo popieriumi. Ant viršaus pilame įdarą. Užtarkuojame trupiniams skirtą tešlą.

Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 35 minutes. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.