Kokosinis pyragas
Ingredientai:
pieno 1 stiklinė
cukraus 165 g
kiaušiniai 2 vnt.
kokoso drožlių 70 g
margarino VILNIUS kepiniams 50 g
miltų 160 g
kepimo miltelių 1 a.š.
riešutų 50 g
Paruošimas:
Miltus išsijojame su kepimo milteliais.

Suplakame kiaušinius, cukrų ir patirpusį margariną.

Supilame miltus, pieną, riešutus ir kokoso drožles. Viską gerai išmaišome.

Kepimo formą išklojame popieriumi, patepame margarinu ir pabarstome miltais. Supilame tešlą ir kepame apie 55 min. orkaitėje.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.