Blynų pyragas
Ingredientai:
Blynams:
kvietinių miltų 200 g lazdyno riešutų, smulkiai sukapotų 2 šaukštai kiaušiniai 4 vnt. cukraus 3 šaukštai druskos 1 žiupsnelis krakmolas 4 šaukštai pieno 600 ml margarino VILNIUS kepiniams 100 g Pertepimui: grietinės (ne mažiau 30 proc.) 6 šaukštai miltinio cukraus 4 stiklinės migdolų, be žievelės 4 šaukštai citrinos sulčių 1 šaldytų arba šviežių aviečių 200 g
Paruošimas:
Į išplaktus kiaušinius supilame ištirpintą margariną, suberiame cukrų, druską, krakmolą, riešutus ir gerai išmaišome.
Į šią tešlą suberiame miltus. Juos įmaišome į tešlą iš lėto pildami ir pieno. Iš užmaišytos tešlos kepame lietinius blynus. Pertepimas - visus produktus, skirtus kremui išplakame su mikseriu. Blynus pertepsime pasigamintu kremu ir dėsime vieną ant kito. Viršų blynų pyrago gausiai pabarstykite cukraus pudra: ne tik priduos skonio, bet ir estetinio vaizdo. Skanaus ;)
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|