Blynų pyragas
Ingredientai:
Blynams:
kvietinių miltų 200 g
lazdyno riešutų, smulkiai sukapotų 2 šaukštai
kiaušiniai 4 vnt.
cukraus 3 šaukštai
druskos 1 žiupsnelis
krakmolas 4 šaukštai
pieno 600 ml
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
Pertepimui:
grietinės (ne mažiau 30 proc.) 6 šaukštai
miltinio cukraus 4 stiklinės
migdolų, be žievelės 4 šaukštai
citrinos sulčių 1
šaldytų arba šviežių aviečių 200 g
Paruošimas:
Į išplaktus kiaušinius supilame ištirpintą margariną, suberiame cukrų, druską, krakmolą, riešutus ir gerai išmaišome.

Į šią tešlą suberiame miltus. Juos įmaišome į tešlą iš lėto pildami ir pieno.

Iš užmaišytos tešlos kepame lietinius blynus.

Pertepimas - visus produktus, skirtus kremui išplakame su mikseriu.

Blynus pertepsime pasigamintu kremu ir dėsime vieną ant kito. Viršų blynų pyrago gausiai pabarstykite cukraus pudra: ne tik priduos skonio, bet ir estetinio vaizdo. Skanaus ;)

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.