Apelsinų pyragas
Ingredientai:
varškės 500 g
cukraus 3 v.š.
sodos 1 a.š.
apelsinas 1 vnt.
manų kruopų 3 v.š.
kiaušinis 1 vnt.
margarino VILNIUS kepiniams 2-3 v.š.
grietinės 3 v.š.
Cinamono ar vanilės skonio
Paruošimas:
Apelsiną nulupame; supjaustome ir apelsiną, ir žieveles sutarkuojame arba smulkiai supjaustome. Užpilame cukrumi ir paliekame 20 minučių.

Po to įmaišome kiaušinį, sodą, grietinę, manų kruopas, varškę, margariną (ištirpintą), cinamoną.

Supilame į kepimo formą ir kepame 220 C orkaitėje, kol gražiai paruduos (25-30 min.)

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.