Tinginio torčiukas
Ingredientai:
"arbatinių" sausainių 0.5 kg
"rududu" 1 indelis
margarino VILNIUS kepiniams 1 pakelis
Papuošimui (kiek negaila):
vyšnios
avietės
spalvotos kokoso drožlės
Paruošimas:
Rududu sumaišyti su išlydytu margarinu.

Sausainius sutrupinti ir įdėti į margarino ir "rududu" masę.

Sudėti į formą ir laikyti šaldiklyje, kol sustengs.

Kai sustengsta, puošiame uogomis ir kokoso drožlėmis.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.