Trapusis pyragas su rabarbarais
Ingredientai:
miltų 150 g
kepimo miltelių 1/2 šaukštelio
cukraus 240 g
vanilinio cukraus 1 pak.
kiaušinis 1 vnt.
margarino VILNIUS kepiniams 85 g
rabarbarų 750 g
želatinos 1 pak.
šokoladinio ar kitokio pudingo 1 pak.
pieno 0,5 l
skaldytų migdolų 50 g
Paruošimas:
Iš miltų, kiaušinio, kepimo miltelių, cukraus, van. cukraus, margarino užminkom trapią tešlą ir 30 min. palaikom šaltai.

Rabarbarus supjaustom 2 cm gabaliukais, apibarstome cukrumi ir užviriname, įdedame išbrinkintą želatiną, išmaišome ir pastatome valandai šaltoje vietoje.

Taip pat išverdame pudingą pagal instrukciją, irgi atšaldome.

Iš tešlos iškočiojame lakštą, įklojame į margarinu išteptą skardą, užlenkiame kraštus, subadome ir kepame 15 min. Sukrečiame apstingusią rabarbarų masę, atšaldome, aptepame pudingu, išlyginame, apibarstome migdolais ir dedame į šaldytuvą, kad sustengtų.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.