Giros keksas
Ingredientai:
miltų 225 g
cukraus 200 g kakavos miltelių 3 v.š. kepimo miltelių 2 a.š. druskos 0.5 a.š. kiaušiniai 2 vnt. grietinės 5 v.š. margarino VILNIUS kepiniams 4 v.š. giros 240 ml vanilės ekstrakto 1 a.š.
Paruošimas:
Dubenyje sumaišiau miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius ir druską.
Kitame dubenyje - išplaktus kiaušinius, grietinę, ištirpintą margariną, vanilės ekstraktą ir girą. Palengva skystą mišinį supyliau į indą su miltais ir anksčiau paminėtais komponentais. Orkaitę įkaitinau iki 180 laipsnių. Tešlą supyliau į riebalais pateptą kepimo formą. Kepiau 45 minutes. Iškepusiam keksui leiskite atvėsti, nes kitaip nesipjaustys.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2021 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|