Giros keksas
Ingredientai:
miltų 225 g
cukraus 200 g
kakavos miltelių 3 v.š.
kepimo miltelių 2 a.š.
druskos 0.5 a.š.
kiaušiniai 2 vnt.
grietinės 5 v.š.
margarino VILNIUS kepiniams 4 v.š.
giros 240 ml
vanilės ekstrakto 1 a.š.
Paruošimas:
Dubenyje sumaišiau miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius ir druską.

Kitame dubenyje - išplaktus kiaušinius, grietinę, ištirpintą margariną, vanilės ekstraktą ir girą.

Palengva skystą mišinį supyliau į indą su miltais ir anksčiau paminėtais komponentais.
Gerai išmaišiau, kad tešla būtų vientisa.

Orkaitę įkaitinau iki 180 laipsnių.

Tešlą supyliau į riebalais pateptą kepimo formą.

Kepiau 45 minutes.

Iškepusiam keksui leiskite atvėsti, nes kitaip nesipjaustys.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.