Sausainiai su riešutų įdaru
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 0.5 kg
margarino VILNIUS kepiniams 20 g
kiaušinių tryniai 2 vnt.
kepimo miltelių 1 šaukštelis
cukraus 10 g
sausų mielių 1 šaukštelis
grietinės 3-4 šaukštai
Įdarui:
įvairių riešutų 15 g
džiovintų vaisių 10 g
apelsinų žievelės cukruje 3 šaukštai
Marmeladas
Paruošimas:
Pasiruoškite įdarą. Marmeladą pašildykite virš mažos ugnies, sudėkite smulkintus riešutus bei džiovintus vaisius. Taip pat suberkite apelsino žieveles. Viską gerai išmaišykite.

Iš tešlai skirtų ingredientų suminkykite tešlą. Ją palikite pakilti pusvalandžiui.

Pakilusią tešlą iškočiokite, išpjaukite norimo dydžio gabaliukus, į jų centrą dėkite įdaro ir užspauskite kraštus.

Kepkite 15 minučių 170 C laipsnių orkaitėje, o iškepusius apibarstykite cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.