Kibinai
Autorius: Ilona
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 250 g
Kiaušinio 1 vnt.
Grietinės 400 g
Miltų 2 stikl.
Paruošimas:
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais, įpjaustyti svogūnus ir suberti prieskonius, gerai išminkyti rankomis. Margariną VILNIUS kepiniams sutarkuoti, grietinę, miltus, sudėti į dubenį, išminkyti ir formuoti kibinus. Gaunasi 24 kibinai apytiksliai, priklauso nuo dydžio. Kepti 190 laipsnių 30-40min.
Recepto istorija:
Šių kibinų skonį prisimenu iš vaikystės.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.