Saldus pyragas
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 125 g
kiaušinių 3 vnt.
grietinės 2 šaukštai
cukraus 100 g
miltų 2 stiklinės
Kremui:
riebios varškės 1 kg
cukraus 1.5 stiklinės
kiaušiniai 5 vnt.
margarino VILNIUS kepiniams 125 g
vanilinio pudingo 2 pakeliai
Paruošimas:
Pirma pagaminsime tešlą:

Kiaušinius sumaišome su cukrumi, lydytu margarinu ir grietine. Pridedame miltų ir viską išmaišome. Įdedame tešlą 30 min. į šaldytuvą. Tada tešlą padaliname į tris dalis ir iškočiojame 3 lakštus. Juos kepame 10-15 min., 175 laipsnių temperatūroje.

Kol lakštai kepa, pasigaminame kremą:

Viską palaipsniui sumaišome ir verdame 15 min. ant silpnos ugnies, kol pasidarys vientisa masė.
Išimame lakštus ir kiekvieną pertepame mūsų pagamintu kremu, bei dedame į šaldytuvą sustengti. Supjaustome gabaliukais. Galime papuošti kokoso drožlėmis.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.