Pieniški meduoliai
Ingredientai:
miltų 510 g
cukraus 265 g
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
augalinio aliejaus 20 g
kiaušinis 1 vnt
pieno 100 g
kepimo miltelių 2 a.š.
vanilinio cukraus 0,5 pakelio
druskos žiupsnelis
Paruošimas:
Į suminkštintą margariną supilame cukrų, druską, vanilinį cukrų, pusę išplakto kiaušinio, pieno ir augalinio aliejaus. Maišome, kol ištirps cukrus. Suberiame išsijotus miltus su kepimo milteliais. Išminkome tešlą ir iškočiojame, kad būtų maždaug 6-7 mm storio. Išpjauname sausainių formas (galima su stikline), sutepame kiaušiniu.

Kepame 12 min., 210 laipsnių temperatūroje. Skanu su arbata.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.