Obuolių ir riešutų pyragas
Ingredientai:
obuolių 2 vnt.
margarino VILNIUS kepiniams (išlydyto) 150 g
smulkaus cukraus 180 g
kiaušinių 3 vnt.
kokoso drožlių 120 g
miltų 160 g
kepimo miltelių 1 šaukštelis
pieno 100 ml
kapotų migdolų 50 g
džiūvėsėlių 3 šaukštai
Paruošimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.

26 cm skersmens kepimo indą ištepkite margarinu ar aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais.

Obuolius nulupkite, išvalykite ir supjaustykite kubeliais.

Margariną sumaišykite su cukrumi, kad neliktų cukraus kristalų.

Įmaišykite kiaušinius.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, kokoso drožlėmis ir įmaišykite į kiaušinių plakinį.

Įpilkite pieno, suberkite obuolius ir išmaišykite.

Tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą, pabarstykite kapotais migdolų riešutais ir cukrumi.

Kepkite 35 minutes.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.