Šokoladiniai pyragaičiai su abrikosais
Ingredientai:
Pagrindui:
miltų 250 g
cukraus pudros 90 g
margarino VILNIUS kepiniams 150 g
citrinos sultys 1 vnt
kiaušinis 1 vnt
Pildymui:
šokolado (70% kakavos) 100 g
grietinėlės 33% riebumo 100 g
abrikosų, supjaustyti plonais gabalėliais 500 g
pistacijų riešutų 50 g
Paruošimas:
Margariną sutriname su miltais, kol gaunasi trupiniai. Suberiame likusius ingredientus ir išminkome tešlą.

Kepimo formeles išklojame tešla, atkartodami pačios kepimo formelės formą. Paliekame šaldytuve 1 valandai.

Po to kepame orkaitėje iki 200 C temperatūros 20 minučių.

Šokoladą ištirpiname garų vonelėje ir išplakame su grietinėle.

Iškepusius pyragėlius užpildome šokolado ir grietinėlės mase. Viršų papuošiame abrikosų griežinėliais. Pabarstome pistacijų riešutais.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.