Šokoladiniai pyragaičiai su abrikosais
Ingredientai:
Pagrindui:
miltų 250 g cukraus pudros 90 g margarino VILNIUS kepiniams 150 g citrinos sultys 1 vnt kiaušinis 1 vnt Pildymui: šokolado (70% kakavos) 100 g grietinėlės 33% riebumo 100 g abrikosų, supjaustyti plonais gabalėliais 500 g pistacijų riešutų 50 g
Paruošimas:
Margariną sutriname su miltais, kol gaunasi trupiniai. Suberiame likusius ingredientus ir išminkome tešlą.
Kepimo formeles išklojame tešla, atkartodami pačios kepimo formelės formą. Paliekame šaldytuve 1 valandai. Po to kepame orkaitėje iki 200 C temperatūros 20 minučių. Šokoladą ištirpiname garų vonelėje ir išplakame su grietinėle. Iškepusius pyragėlius užpildome šokolado ir grietinėlės mase. Viršų papuošiame abrikosų griežinėliais. Pabarstome pistacijų riešutais.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|