Braškių krepšeliai
Ingredientai:
Miltų 300 g
Margarino VILNIUS kepiniams 250 g
Cukraus 100 g
Kiaušinio 1 vnt.
Citrinos žievelės (tarkuotos) 0,5 v.š.
Žiupsnelis vanilės
Įdarui:
Braškių
Persikų uogienės
Paruošimas:
Tešlai skirtus produktus sumaišome, pilame į formeles ir dedame kepti 180 laipsnių temperatūroje, kol pasidarys auksinės spalvos.

Iškepusius krepšelius atvėsiname, pridedame šviežių braškių ir aptepame persikų uogiene. Skanaus.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.