Be pavadinimo
Ingredientai:
Tešlai:
margarino Vilnius kepiniams 240 g cukraus (pagal skonį) 150-200 g kiaušinis 1 vnt miltų (jei tešla per minkšta ir negalite išpjauti figūrėlių, įberkite šiek tiek daugiau miltų) 500 g vanilinio cukraus 1 šaukštas druskos 1 žiupsnelis Cukraus glajui: cukraus 225 g šilto vandens ar sulčių 30-40 ml galima dėt maistinių dažų
Paruošimas:
Kambario temperatūros margariną išsukite su cukrumi, kol masė taps balta. Įmuškite kiaušinį ir maišykite, kol masė taps puri. Įlašinkite vanilės esenciją, suberkite druską ir miltus, išminkykite kietą tešlą, ją padėkite į šaldytuvą ir laikykite 30 minučių.Orkaitę įkaitinkite iki 160 °C.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|