Kirmėlė aplieta šokoladu ir papuošta guminukais
Ingredientai:
Tešlai:
kiaušinių 4 vnt
cukraus 4 šaukštai
miltų 4 šaukštai
Įdarui:
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
kreminės varškės 200 g
saldaus kondensuoto pieno 1/2 indelio
Paruošimas:
Tešlos gamyba: Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Šaukštu išmaišyti tešlą iki vientisos masės. Pilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12-15 min. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti.

Įdaro gamyba: Iki purumo išplakti minkštą margariną. Plakant po truputį pilti kondensuotą pieną. Galiausiai sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės įdarą, ir vėl suvynioti į vyniotinį. Palaikyti šaldytuve apie 2 val.

Iš trijų biskvito normų iškepu tris vyniotinius. Tada išlydau 2 plyteles šokolado ir juo aptepu kuršėnų vyniotinius,sudėliotus kirmėlytės forma.Įvairiais guminukais papuošiu ir...gražios vaikų šventės !

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.