Greitas mėsos pyragas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams a valg. šaukšt.
Faršas 100 g Bulvė 1 vnt. Svogūnas 1 vnt. Morka 1 vnt. Pomidoras 1 vnt. Druska 1 žiups. Juodųjų pipirų ir prieskoniai mėsai pagal skonį Pienas žiups.
Paruošimas:
Puode ištirpinam margariną VILNIUS kepiniams, sudedam faršą, pjaustytą kubeliais svogūną, morką, pomidorą, prieskonius ir troškinam kol daržovės suminkštės, retkarčiais pamaišant (apie 10 min.). Viską sudedam į karščiui atsparų indą. Išvirtą ir sutrintą su pienu bulve tolygiai paskirstome ant viršaus. Dedame į įkaitintą orkaitę kol lengvai apskrus.
Recepto istorija:
Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|