Greitas mėsos pyragas
Autorius: rudens_kepiniai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams a valg. šaukšt.
Faršas 100 g
Bulvė 1 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Morka 1 vnt.
Pomidoras 1 vnt.
Druska 1 žiups.
Juodųjų pipirų ir prieskoniai mėsai pagal skonį
Pienas žiups.
Paruošimas:
Puode ištirpinam margariną VILNIUS kepiniams, sudedam faršą, pjaustytą kubeliais svogūną, morką, pomidorą, prieskonius ir troškinam kol daržovės suminkštės, retkarčiais pamaišant (apie 10 min.). Viską sudedam į karščiui atsparų indą. Išvirtą ir sutrintą su pienu bulve tolygiai paskirstome ant viršaus. Dedame į įkaitintą orkaitę kol lengvai apskrus.
Recepto istorija:
Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.