Bulvių suflė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams arbat. šaukštel.
800 g bulvių arbat. šaukštel. 1 didelio svogūno arbat. šaukštel. 2 V Š margarino VILNIUS kepiniams arbat. šaukštel. 1 skiltelės česnako arbat. šaukštel. 3 kiaušinių arbat. šaukštel. 200 g 9 % riebumo varškės arbat. šaukštel. 200 g laišišos filė (rūkytos) arbat. šaukštel. žiupsnelio malto muskato arbat. šaukštel. druskos arbat. šaukštel. maltų juodųjų pipirų arbat. šaukštel. žiupsnelio maltos saldžiosios paprikos arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Bulves išviriau su lupenomis.
Pravėsusias nulupau. Sutryniau.
Į bulvių masę subėriau smulkiai supjaustytą ir margarine VILNIUS kepiniams apkeptą svogūną, smulkiai supjaustytą lašišą, varškę, išspaustą česnaką.
Pagardinau druska, pipirais, maltu muskatu.
Kiaušinių trynius atskyriau nuo baltymų.
Trynius įmaišiau į bulvių masę.
Baltymus išplakiau iki standžių putų ir atsargiai įmaišiau į bulvių masę.
Suflė indelius ištepiau margarinu, kad kepdama suflė nepriliptų. Sudėjau suflė masę. Kepiau 200 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusią apibarsčiau paprikos milteliais.
Recepto istorija:
Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2021 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|