Rudens morkų tortas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 180 g
Tarkuotos morkos 3 stikl. Rudas cukrus 1 stikl. Kiaušiniai 3 vnt. Citrinos žievelė 1 vnt. Kepimo miltelių 1 pak. Cinamonas 2 arbat. šaukštel. Druska 1 valg. šaukšt. Auksinės razinos 100 g Riebi grietinėlė 800 g Cukrus 1 stikl. Vanilino esencijos 0,5 arbat. šaukštel. Cintrinos sultys 1 vnt.
Paruošimas:
Cukrų gerai išplakti su kiaušiniais. Margariną VILNIUS kepiniams ištirpdyti vandens vonelėje, sumaišyti su kiaušiniais ir cukrumi, sudėti morkas, razinas, nutarkuotą citrinos žievelę ir viską gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, cinamonu, suberti į masę ir gerai išmaišyti. Tešlą supilstyti į tris apvalias kepimo formas (kepti apie 30 min.), arba į vieną formą, bet tada reikės kepti apie valandą laiko, 180C ir atvėsusį supjaustyti.
Kremui išplakti grietinę su cukrumi iki tirštos konsistencijos, supilti citrinos sultis, vanilino esenciją , išmaišyti ir sutepti visiškai atvėsusius morkų pyrago lakštus .
Papuošimui naudojau sausainius iš trapios tešlos.
Recepto istorija:
Skanaus
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|