Normadiškas obuolių pyragas
Autorius: rudens_kepiniai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 175 g
Miltai 300 g
Cukrus 50 g
Druska 1 žiups.
Obuoliai 6 vnt.
Margarinas 50 g
Taurelė anyžinės degtinės 1 vnt.
Cinamonas 1 žiups.
Perlinis cukrus 1 žiups.
Paruošimas:
Miltus suberkite į dubenėlį. Įmuškite kiaušinį, sudėkite minkštą margariną VILNIUS kepiniams, suberkite cukrų, žiupsnelį druskos.Išpradžių viską sutrupinkite, o paskui išminkykite minkštą, vienalytę tešlą. Padarykite rutulį ir įdėkite į šaldytuvą 30 min. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir perpjaukite perpuse. Tas puseles dar supjaustykite maždaug 3 mm storio griežinėliais. Ir sudėkite, kaip parodyta paveikslėlyje.Apiberkite viršų obuolių cinamonu ir perliniu cukrumi. Iškepusį dar karštą apliekite su pašildyta ir uždegta anyžine degtine.
Recepto istorija:
Skanaus
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.