Vyšnių pyragas
Autorius: Ineta
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g.
Miltai 500 g.
Kiaušiniai 3 vnt.
Cukrus 1 stikl.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Vyšnių uogienė 0 pagal skonį
Paruošimas:
1)Kiaušinius išplakti su cukrumi. 2)Ištirpinti margariną VILNIUS kepiniams ir supilti į kiaušinių masę. 3)Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti. 4) Masę gerai išminkyti, suvynioti į maistinę plėvelę ir įdėti į šaldymo kamerą valandai. 5) Skardą iškloti kepimo popieriumi. 6) Sušalusią tešlą tarkuoti tiesiai į skardą (sutarkuoti 2/3 tešlos burokų tarka). 7)Tuomet tolygiai aptepti mėgstama uogiene. 8)Likusią tešlą tarkuoti ant uogienės, tolygiai pasiskirstyti. 9) Kepti apie 40 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol pyragas gražiai paruduos.
Recepto istorija:
Šis pyragas yra labai paprastas, tačiau be galo skanus. Jį gaminant nereikia specialių įgūdžių, tad kiekvienas gali nustebinti savo artimuosius šiuo skaniu pyragu.
PANAŠŪS RECEPTAI