Vyšnių pyragas
Autorius: Ineta
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g.
Miltai 500 g.
Kiaušiniai 3 vnt.
Cukrus 1 stikl.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Vyšnių uogienė 0 pagal skonį
Paruošimas:
1)Kiaušinius išplakti su cukrumi. 2)Ištirpinti margariną VILNIUS kepiniams ir supilti į kiaušinių masę. 3)Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti. 4) Masę gerai išminkyti, suvynioti į maistinę plėvelę ir įdėti į šaldymo kamerą valandai. 5) Skardą iškloti kepimo popieriumi. 6) Sušalusią tešlą tarkuoti tiesiai į skardą (sutarkuoti 2/3 tešlos burokų tarka). 7)Tuomet tolygiai aptepti mėgstama uogiene. 8)Likusią tešlą tarkuoti ant uogienės, tolygiai pasiskirstyti. 9) Kepti apie 40 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol pyragas gražiai paruduos.
Recepto istorija:
Šis pyragas yra labai paprastas, tačiau be galo skanus. Jį gaminant nereikia specialių įgūdžių, tad kiekvienas gali nustebinti savo artimuosius šiuo skaniu pyragu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.