Trupininis pyragas
Autorius: Mantas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Cukrus 500 g
Kefyras 500 g
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Miltai 350 g.
Uogienė 0 pagal skonį
Paruošimas:
Kaip paruošti: Margariną VILNIUS kepiniams ištirpinti, sudėti cukrų, įpilti kefyrą, įmušti kiaušinius, suberti kepimo miltelius, miltus ir viską gerai išmaišyti. Į skardą įdėti kepimo popierių. Tešlą iškočioti (1/4 dalį tešlos palikti pyrago trupiniams suformuoti). Ant tešlos užtepti uogienę (labai skanu juodųjų serbentų, slyvų uogienė arba obuolienė) ir ant viršaus pritrupinti likusios tešlos trupinėlius. Kepti 200 laipsnių orkaitėje. Skanaus!
Recepto istorija:
Šį kepinį gaminu labai dažnai. Jį dažnai galima pamatyti ant mano stalo. Į mano receptų knygelę atkeliavo neseniai, tai buvo mano mamos ir močiutės dažnai gaminamas pyragas. Draugai jį labai mėgsta ir žinoma AŠ!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.