Kibinai
Ingredientai:
Mėsos 600 g
Svogūnų 300 g
Druskos
Pipirų
Mineralinio vandens 1/2 stiklinės
Tešlai:
Kiaušinių 2 vnt
Margaino VILNIUS kepiniams 150 g
Grietinės 150 g
Druskos
Cukraus
Pipirų
Miltų 2 1/2 stiklinės (arba kol nebelips prie rankų)
Paruošimas:
Mėsą ir svogūnus supjaustyti smulkiai lyg spirgučiams. Suberti prieskonius, supilti mineralinį vandenį ir gerai sumaigyti. Mėsą paliekame suminkštėti, kol pasiruošime tešlą.

Kiaušinius išsukti su grietine ir tarkuotu margarinu VILNIUS kepiniams, suberti prieskonius ir miltus. Tešla turi gautis lyg gerai išminkytas plastelinas. Labai maloni ir nelimpanti prie rankų.

Stalą pabarstyti miltais, iškočioti ploną lakštą, išspausti vienodus apskritimus, dėti pakankamai daug įdaro.

Apskritimo kraštus suspausti ir užlankstyti "virvute". Kepti apie 40 min. 190°C įkaitintoje orkaitėje, kol kibinai taps auksinės spalvos. Prieš pabaigą aptepti kiaušinio plakiniu.

SKANAUS!

PANAŠŪS RECEPTAI