Šokoladiniai pyragaičiai su sūrio kremu
Ingredientai:
Pagrindui:
Margarino VILNIUS kepiniams 125 g
Juodojo šokolado 150 g
Kiaušinio 1 vnt
Miltų 150 g
Cukraus 150 g
Kremui:
Grietinėlės sūrio 250 g
Cukraus 70 g
Kiaušinio 1 vnt
Grietinėlės 110 g
Paruošimas:

Šokoladą ištirpinkite su margarinu VILNIUS kepiniams ir atvėsinkite. Kiaušinį išplakite su cukrumi, sumaišykite su šokolado lydiniu ir persijotais miltais. Masę išklokite ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir kepkite 180°C įkaitintoje orkaitėje 10 min. Grietinėlės sūrį išplakite su cukrumi, įmaišykite kiaušinį bei grietinėlę ir supilkite ant pagrindo. Kepkite dar 15 min. Leiskite atvėsti orkaitėje, vėliau dėkite į šaldytuvą ir vėsinkite iki 3 valandų. Supjaustykite kvadratėliais.

Skanaus!!

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.