Varškės apkepas
Ingredientai:
Varškės 1 kg
Vidutinio dydžio kiaušinių 6 vnt
Manų kruopų 200 g
Cukraus 200 g
Pieno 100 ml
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
Riebalų patepti formos dugnui
Džiūvėsėlių 3-4 šaukštų
Paruošimas:

Varškė pertrinti per sietelį. Kiaušinių trynius įmaišyti į varškę, sudėti manų kruopas,supilti pieną ir tirpintą margariną VILNIUS kepiniams. Standžiai išplakti baltymus su cukrumi. Sumaišyti abi mases į vieną. Leisti pastovėti apie valandą. Formą ištepti riebalais ir gausiai pabarstyti džiūvėsėliais. Supilti masę ir kepti 190°C temperatūroje 40 min.

Skanaus!!

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.