Vaisinės tartaletes
Ingredientai:
Krepšeliams:
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
Kiaušinių 1 vnt
Miltų 200 g
Cukraus 100 g
Vanilinio cukraus
Įdarui:
Kiaušinių 1 vnt
Varškės 200 g
Citrinos žievelės 1 vnt
Cukraus pudros 1 v.š.
Papuošimui:
Citrinos skonio želė 1/2 pak.
Vaisiai, uogos
Paruošimas:
Margariną VILNIUS išsukti su cukrum, įmušti kiaušinį, suberti miltus, užminkyti tešlą ir padėti pusvalandžiui į šaldymo kamerą.

Tešlą išformuoti formelėse ar į vieną didelę formą maždaug 0.5-1 cm. storiu. Subadyti šakute ir dėti į įkaitintą 200°C temperatūros orkaitę. Kepti 10 min. Į kiekvieną formelę dėti po šaukštą varškės masės ir dar kepti 10-15 min.
Išimti tartaletes ir gerai atvėsinti.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.