Plikytinuko desertas
Ingredientai:
8 krepšeliams reikės:
16 popierinių keksiukų formelių
Keksiukų kepimo formos
Šokolado 200 g
Margarino VILNIUS kepiniams 40 g
Grietinėlės 3 v.š.
Įdarui:
Plikytų sausainių 8 vnt
Grietinėlės 200 g
Kondensuoto pieno 100 g
Švelnios varškės 100 g
Citrinos
Želatinos 30 g
Vandens 100 g
Uogų papuošimui
Paruošimas:
Garų vonelėje ištirpinti šokoladą su margarinu VILNIUS kepiniams ir įpilti grietinėlę, viską gerai išmaišius su teptuku ištepti dvigubas popierines formeles ir statyti į tvirtą formą ir į šaldytuvą 20-čiai minučių. Želatiną užpilame vandeniu ir išbrinkiname. Grietinėlę išplakame standžiai, įtarkuojame citrinos žievelę ir supilame pusės citrinos sultis. Įmaišome kondensuotą pieną išsukta su varške. Palengva permaišome masę. Želatiną pakaitiname, kol ištirps ir atvėsinus supilame į jau pagamintą kremą, permaišome ir statome 20 min. atvėsti. Nuo šokoladinių krepšelių nuimame popierines formeles, dedame po šaukštą kremo, merkiame plikytą sausainį ir papuošiame uogomis.
Galima valgyti jau ir iš karto :)
Skanaus!!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.