Rabarbarų pyragas su migdolais
Ingredientai:
26 cm. formai
Margarino VILNIUS kepiniams 200 g
Cukraus 8 v.š.
Kiaušinių 2 vnt
Miltų 2,5 stiklinių
Kepimo miltelių 1 a.š.
Šviesaus sirupo 1/4 stiklinės
Pieno 1 stiklinės
Įdarui:
Gabaliukais pjaustytų rabarbarų 2-2,5 stiklinių
Viršutiniam sluoksniui:
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
Rudojo cukraus 5 v.š.
Pieno 6 v.š.
Miltų 2 v.š.
Skaldytų migdolų 100 g
Paruošimas:
Minkštą margariną VILNIUS kepiniams išsukite su cukrumi. Tada maišydami įmuškite kiaušinį, supilkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, sirupą, pieną ir sukite, kol tešla taps vientisa. Ja išlipdykite margarinu išteptos formos dugną ir kraštus. Ant tešlos paskleiskite rabarbarų gabaliukus. Kepkite 200°C orkaitėje apie 20 minučių. Ištirpinkite margariną VILNIUS kepiniams, suberkite rudąjį cukrų, miltus, supilkite pieną. Kaitinkite ir maišykite, kol užvirs. Plona srovele supilkite ant kepinio ir apibarstykite migdolais. Kepkite dar apie 10-15 minučių, kol migdolai gražiai paruduos.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.