Braškių ir šokolado keksiukai
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 125 g
Miltų 450 ml
Cukraus 150 ml
Kepimo miltelių 1 a.š.
Braškių (tinka ir uogienė) 250 g
Grietinės arba natūralaus jogurto 200 ml
Kiaušinių 2 vnt
Juodojo šokolado 75 g
Krakmolo 1 a.š. su kaupu
Miltinio cukraus
Margarino ir kokoso drožlių formelėms patepti ir pabarstyti
Paruošimas:
Keksiukų formeles patepkite margarinu ir apibarstykite kokoso drožlėmis. Ištirpinkite margariną ir atvėsinkite. miltus sumaišykite su kepmo milteliais ir cukrumi, išsukite su grietine, kiaušiniais, ištirpintu margarinu. Masė turi būti vientisa ir tiršta. Šokoladą ir braškes susmulkinkite, pabarstykite krakmolu, atsargiai išmaišykite ir sudėkite į tešlą. Tešlą kepkite 175'C temperat8ros orkaitėje apie 25 minutes. Kai keksiukai iškeps, ištraukite iš orkaitės ir palikite atvėsti. Prieš pateikdami pabarstykite miltiniu cukrumi.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.