Bertos bandelės su faršu
Ingredientai:
Sluoksniuotos mielinės tešlos
Margarino VILNIUS kepiniams Faršas Morka Paprika Svogūnas Pomidorų padažas Kiaušinis Pipirai, druska.
Paruošimas:
Keptuvėje išlydyti margariną "Vilnius" ir apkepti smulkintus svogūnus, sudėti papriką bei smulkiai tarkuotą morką, šiek tiek pakepti. Dėti faršą, pagardinti pipirais, druska ir pomidorų padažu. Viską patroškinti, nuolat maišant ir smulkinant faršą. Iš sluoksniuotos tešlos išspausti apskritimus, į juos dėti įdarą ir suformuoti bandeles. Kepti orkaitėje 2000 apie 15 - 20 minučių.
Recepto istorija:
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|