Nuostabaus skonio šokoladiniai keksiukai su grietinėle
Ingredientai:
Juodojo šokolado 150 g
Kiaušinių 3 vnt
Margarino VILNIUS kepiniams 150 g
Kvietinių miltų 150 g
Cukraus 150 g
Paruošimas:
Margariną išlydyti kartu su šokoladu. Kai margarinas atvės, sudėti cukrų ir labai kruopščiai išmaišyti.
Sudėti kiaušinius.
Galiausiai iš lėto maišant berti miltus ir maišyti, kad neatsirastų gumuliukų. Tešla turi būti skysta, bet ne per daug.
Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių, bet reikia labai žiūrėti, nes gali būti iškepę jau per 15 minučių.

Patarimas: Iškepus galima papuoši lydytu šokoladu bei apibarstyti pabarstukais, kokoso drožlėmis ar kapotais riešutais. Skanaus!

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.