Kavos keksiukai su ricotta sūrio kepurėlėmis
Ingredientai:
Įdarui:
Ricotta sūrio 250 g Cukraus 150 g Kiaušinių baltymo 1 vnt Riebios grietinėlės 1 v.š. Keksiukams: Kvietinių miltų 300 g Druskos žiupsnelio Stiprios juodos kavos 250 ml Margarino VILNIUS kepiniams 120 g Cukraus 150 g Kepimo miltelių 1,5 a.š. Kakavos 3 v.š. Riebios grietinės 3 v.š. Vanilinio cukraus 19 g (pakelio)
Paruošimas:
Įdarui sumaišykite sūrį su grietine, cukrumi, iki standžių putų išplaktu kiaušinio baltymu.
Padėkite šaltai, kol pasigaminsite keksiukų tešlą. Į dubenį persijokite miltus, suberkite kepimo miltelius, druską, cukrų, kakavą ir vanilinį cukrų. Išmaišykite, kad viskas vienodai pasiskirstytų. Karščiui atspariame inde ištirpinkite margariną, sudėkite grietinę ir supilkite kavą. Išmaišykite ir supilkite į miltų mišinį. Šaukštu viską išmaišykite iki vientisos masės. Tešla turėtų būti tąsi, grietinės tirštumo. Į turimas keksiukų formas įdėkite popierines formeles, Šaukštu kabinkite tešlą ir atsargiai dėkite. Užpildykite 3/4 formelių tūrio. Ant kiekvieno keksiuko viršaus konditeriniu švirkštu užpurkškite sūrio įdaro (maždaug po 1 arbatinį šaukštelį). Kepkite 190 - 200 laipsnių orkaitėje 25 - 30 minučių. Skanaus
Recepto istorija:
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2021 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|