Tarta su sonine ir porais
Autorius: Rita
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 180 g
miltai 275 g
kiaušinis 1 vnt.
druska žiups.
įdaras: arbat. šaukštel.
šoninė 100 g
poras 1 vnt.
kiaušiniai 4 vnt.
kreminio sūrio 3 valg. šaukšt.
garstyčių 2 arbat. šaukštel.
pipirų žiups.
Paruošimas:
1. Tešlai miltus pirštais triname su margarinu, kol gauname trupinių konsistencijos masę. Įmušame kiaušinį ir užminkome vientisą tešlą. Suvynioję ją į plėvelę palaikome pusvalandį šaldytuve. 2. Įdarui supjaustome riekelėmis šoninę ir porus. Įkaitintoje keptuvėje kepiname šoninę, kol sučirška riebalai. Dedame porus ir taip pat pakepame keletą minučių, kol kiek suminkštėja. 3. Tešlą iškočiojame, įklojame į tarto kepimo indą, subadome tešlą šakute. Ant tešlos klojame foliją ir supilame pupeles/makaronus (ar tai, ką naudojate, kepdami tokio tipo tešlas, kad jos neišsipūstų). Šauname į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių ir kepame 15 min. Iškepus nuimame foliją su pupelėmis/makaronais. 4. Kiaušinius, mascarpone, garstyčias, žiupsnelį pipirų sumaišome iki vientisos masės. 5. Ant pyrago pagrindo dedame porus ir šoninę, užpilam kiaušinių mišiniu.Mano variante pabarsčiau pjaustytu čili pipiru. 6. Šaunam į orkaitę ir kepam dar 20 min. Skanaus! šaltinis: 'Kas nutiko virtuvėje?' .
Recepto istorija:
tiesiog skanus ,sotus užkandinis pyragas :)
PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: ernestar
Autorius: elia33
Autorius: RASA
Autorius: jurgosiute
Autorius: RASA
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.