Sausainiai "Per mėsmalę"
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 350 g
Cukrus 1 stikl. Kiaušiniai (1 pilnas ir 2 tryniai) 3 vnt. Miltai 4 stikl.
Paruošimas:
Margariną išsukti su cukrumi, sudėti kiaušinius, po truputį sudėt mitus ir išminkyt.Tešlą suminkius palaikyti šaldytuve 1 valandą. Formuoti per malimo mašinėlę. Tuomet sudėti į skardą ir kepti kol pageltonuos.
Recepto istorija:
Tai sausainiai, kuriuos kepė močiutė, mama, o dabar ir aš. Tai labai paprasti ir kiek visų primiršti sausainiai, bet jie labai skanūs ir trapūs. Vaikai juos ypač mėgsta.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|