Sausainiai "Per mėsmalę"
Autorius: Vivir
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 350 g
Cukrus 1 stikl.
Kiaušiniai (1 pilnas ir 2 tryniai) 3 vnt.
Miltai 4 stikl.
Paruošimas:
Margariną išsukti su cukrumi, sudėti kiaušinius, po truputį sudėt mitus ir išminkyt.Tešlą suminkius palaikyti šaldytuve 1 valandą. Formuoti per malimo mašinėlę. Tuomet sudėti į skardą ir kepti kol pageltonuos.
Recepto istorija:
Tai sausainiai, kuriuos kepė močiutė, mama, o dabar ir aš. Tai labai paprasti ir kiek visų primiršti sausainiai, bet jie labai skanūs ir trapūs. Vaikai juos ypač mėgsta.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.