Martynos Visminaitės tortas
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 225 g
Cukraus pudros 225 g
Miltų 225 g
Kepimo miltelių 1 a.š
Kiaušinių 4 vnt
Vanilinio cukraus 1 a.š
Paruošimas:
Margariną ir cukraus pudrą plakti su mikseriu 5 min., kol gausis puri masė, tada po 1 įmušti kiaušinius ir plakti toliau. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į tešlą, įdėti vanilinio cukraus ir iškepti biskvitą (gaunasi labai purus ir minkštas). Perpjauti į 3 blynelius ir sutepti su kokiu nori kremu, ar grietinėle.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.