Tortas „Vasara“
Ingredientai:
Ingredientai biskvitui:
Margarino VILNIUS kepiniams 150 g
Cukraus 120 – 160 g
Miltų 300 g
Kiaušinių 4 vnt
Druskos žiupsnelio
Vanilinio cukraus 1 pakelis
Citrinos 1/3 vnt
Ingredientai varškės įdarui:
Varškės 400 g
Cukraus 150 g
Kiaušinių 1 vnt
Braškių
Papuošimui:
Braškių
Damų pirštelių
Guminukų
Paruošimas:
Margariną išsukti iki purios masės, dalimis suberti cukrų ir išsukti iki baltumo. Kiaušinius išplakti iki putų atskirame inde. Išplaktą kiaušinių masę dalimis įmaišyti į margarino - cukraus masę. Suberti visus prieskonius ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą gerai išmaišyti. Jei per tiršta įpilti kelis šaukštus pieno. Kepti 180ºC orkaitėje 30 - 40 min.

Įdaro gaminimas:

Varškė ištrinama su cukrumi ir kiaušiniu. Jeigu varškės įdaras labai tirštas, galima įpilti šlakelį konservuotų persikų sirupo. Įdėti pjaustytų braškiu.

Paruošimas: biskvitą supjaustyti į 3 sluoksnius, pertepti varškės įdaru. Aplink apdėti damų piršteliais, o į vidų pridėti braškių ir guminukų.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.