Keksiukai „Kalėdų pasaka“
Ingredientai:
Ingredientai tešlai:
Kiaušinių 3 vnt
Margarino VILNIUS kepiniams 50 g
Kepimo miltelių 1 a.š
Saldinto sutirštinto pieno 385 g
Miltų 180 g
Šokolado apie 100 g
Ingredientai kremui:
Margarino VILNIUS kepiniams 70 g
Saldinto sutirštinto pieno 2 v.š
„Smilga“ varškės su avietėmis 130 g
Paruošimas:
Išplakti kiaušinius, supilti sutirštintą pieną, ištirpintą margariną. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po truputį įmaišyti į tešlą. Į kepimo formą sudėti keksiukų „sijonėlius" ir supilti į juos tešlą, paliekant nuo viršaus bent po vieną centimetrą. Į kiekvieną keksiuką įsmeigti po gabalėlį šokolado. Kepti 180'C 20 min.

Kremui skirtą margariną išsukti iki vientisos masės, dėti saldintą sutirštintą pieną ir įmaišyti varškę. Kremu aptepti atvėsusius keksiukus ir tirpintu šokoladu. Valandai dėti į šaldytuvą, kad kremas sutvirtėtų.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.