Trapūs kalėdiniai sausainiai
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 175 g
Miltų 500 ml
Smulkaus cukraus arba cukraus pudros 125 ml
Kiaušinio trynių 3 vnt
Tirštos greitinės 2 v.š
Vanilinio cukraus 2 a.š
Druskos žiupsnelio
Paruošimas:
Iš visų produktų suminkyti tešla, suvynioti į maistinę plėvelę ir atšaldyti apie 2 val. po to ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočioti tešlą iki 5 mm. storio lakštą, išspausti norimos formos sausainėlius ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti įkaitintoje iki 180°C orkaitėje apie 15 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.