Šokoladiniai meduoliai
Ingredientai:
Miltų 500 g
Kakavos 110 ml
Cukraus pudros 2 v.š
Margarino VILNIUS kepiniams 180 g
Meduolių prieskonių 2,5 a.š
Apelsino žievelė 1 vnt
Sodos, nugesintos 1 a.š
Kiaušinių 1 vnt
Medaus 3 v.š
Šokolado 55 g
Paruošimas:
Ištirpinti medų, šokoladą ir margariną, šiek tiek atvėsinti, įmušti kiaušinį, įtarkuoti apelsino žievelę, sudėti gesintą sodą. Miltus persijoti su kakava, cukraus pudra, prieskoniais. Užminkyti tešlą ir padėt į šaldytuvą valandai laiko.

Iškočioti maždaug 3 mm. lakštą ir pjaustyti meduolius. Kepti 180 C 12-15min.
Puošti baltymo glajumi ar tirpintu šokoladu.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.