Šokoladiniai meduoliai
Ingredientai:
Miltų 500 g
Kakavos 110 ml
Cukraus pudros 2 v.š
Margarino VILNIUS kepiniams 180 g
Meduolių prieskonių 2,5 a.š
Apelsino žievelė 1 vnt
Sodos, nugesintos 1 a.š
Kiaušinių 1 vnt
Medaus 3 v.š
Šokolado 55 g
Paruošimas:
Ištirpinti medų, šokoladą ir margariną, šiek tiek atvėsinti, įmušti kiaušinį, įtarkuoti apelsino žievelę, sudėti gesintą sodą. Miltus persijoti su kakava, cukraus pudra, prieskoniais. Užminkyti tešlą ir padėt į šaldytuvą valandai laiko.

Iškočioti maždaug 3 mm. lakštą ir pjaustyti meduolius. Kepti 180 C 12-15min.
Puošti baltymo glajumi ar tirpintu šokoladu.

PANAŠŪS RECEPTAI