Mielinė žvaigždė su aguonomis
Ingredientai:
Šilto pieno 120 ml
Cukraus 2 v.š
Kiaušinių 1 vnt
Margarino VILNIUS kepiniams 30 g
Sausų mielių 11 g
Miltų 300 g
Ingredientai įdarui:
Mirkytų maltų aguonų 200 g
Kiaušinių 1 vnt
Cukraus 2-3 v.š
Razinų
Paruošimas:
Į šiltą pieną suberti cukrų ir mieles, leisti šiek tiek pastovėti. Miltus persijoti su druską, įmaišyti plaktą kiaušinį. Sudėti minkštą margariną ir pieno mišinį. Minkyti tešlą apie 10 min. Pastatyti šiltai maždaug valandai, kol pakils dvigubai. Sumaišyti įdaro ingredientus ir paskleisti ant iškočiotos tešlos susukti į vyniotinį, įpjauti riekelėmis, bet neįpjauti iki galo. Kas antrą riekelę versti į vidų.
Suformavus dar palaikyti, kol pakils ir kepti 180 C apie 30 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.