Kotryna
Autorius: rutyte11
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 0,5 pak.
Cukrus 1 valg. šaukšt.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Miltai 3 stikl.
Rududu 1 ind.
Sviestas 200 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Miltai 1 stikl.
Cukrus 1 stikl.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Sviestas 400 g
Pienas 1,5 stikl.
Cukrus 1 stikl.
Krakmolas 2 valg. šaukšt.
Vanilinis cukrus pagal skonį
Paruošimas:
1) Sumaišyti margariną VILNIUS kepiniams, 1 valg.šaukš. cukraus, 2 kiaušinius, kepimo miltelius ir miltus. Gautą kietoką tešlą sutarkuoti burokų tarka ir iškepti orkaitėje. 2) Sviestą labai gerai išplakti, kol jis taps purus, tada pamažu dėti Rududu (kambario temperatūros) ir viską labai gerai išplakti. Visą šią masę sumaišyti su iškeptais "trupiniais" 3) Kiaušinius labai gerai išplakti su cukrumi, tada pamažu dėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Pilti į torto formą ir kepti orkaitėje. Iškepusį biskvitą perpjauti pusiau. 4) Pieną užvirinti, sudėti cukrų, krakmolą, vanilinį cukrų. Ataušus šiai masei reikia supilti ją į labai gerai išplaktą sviestą. Surinkimas: biskvitas, baltas kremas, rudas kremas, baltas kremas ir vėl biskvitas
Recepto istorija:
Šis receptas atkeliavo pas mane gimus dukrytei, kadangi jos grįžimo namo šventę norėjau padaryti ypatinga :)
PANAŠŪS RECEPTAI