Kalėdinis pyragas
Ingredientai:
Ingredientai biskvitui: 5 vnt
Margarino VILNIUS kepiniams 200 g
Cukraus,vanilinio cukraus 150 g
Šokolado 200 g
Miltų 150 g
Kepimo miltelių 2 a.š
Krakmolo 50 g
Maltų lazdyno riešutų 70 g
Ingredientai kremui:
Pieno 0,5 l
Cukraus 50 g
Vanilinio kremo arba pudingo 2 pakeliai
Margarinas VILNIUS kepiniams 250 g
Tirpios kavos 5 a.š
Šokolado (jei norite šviesaus kremo, naudokite baltą) 100 g
Paruošimas:
Minkštą margariną VILNIUS kepiniams ištriname su cukrumi, kiaušiniais ir tirpintu šokoladu. Atskirai sumaišome miltus, krakmolą bei kepimo miltelius, lengvai įmaišome į tešlą, suberiame riešutus ir viską gerai išmaišome. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes. Kremui pagal pakelio instrukcijas paruošiame vanilinį kremą. Dar neataušusiame kreme ištirpiname kavą, įmaišome ištirpintą margariną ir šokoladą.Viską išplakame mikseriu iki vientisos masės.
Atvėsusį biskvitą supjaustome į 3-4 dalis, pertepame kremu, papuošiame ir parą palaikome šaldytuve.
Labai paprastas, greitas ir išties skanus šventinis tortas!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.