Aromatingas Kalėdų keksas
Ingredientai:
Miltų 3 stiklinės
Kepimo miltelių 1 a.š
Džiovintų abrikosų sauja
Džiovintų spanguolių sauja
Razinų sauja
Margarino VILNIUS kepiniams 250 g
Miltelinio cukraus 250 g
Kiaušinių 5 vnt
Apelsino 1 vnt
Citrinos 1 vnt
Mandarinų 2 vnt
Ingredientai glaistui:
Pieno 2 v.š
Margarino VILNIUS kepiniams 2 v.š
Kakavos 2 v.š
Cukraus 2 v.š
Paruošimas:
Miltus išmaišome su kepimo milteliais.
Džiovintus vaisius pamirkome, abrikosus susmulkinam ir viską išmaišome su dviem šaukštais miltų (kad nenusėstų).
Margariną (kambario temp.) išsukam su milteliniu cukrumi, suberiame apelsino, citrinos, mandarinų nutarkuotą žievelę ir gerai maišant įmušame po vieną kiaušinius. Į masę sukratome miltus, išmaišome, suberiame vaisius, vėl išmaišome.
Kepame 160 laipsnių temperatūroje apie valandą.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.