Kalėdų senelio rogės
Ingredientai:
Kvietinių miltų 300 g
Rupių ruginių miltų 100 g
Kiaušinių 2 vnt
Cukraus pudros 130 g
Tirpinto margarino VILNIUS kepiniams 100 g
Medaus 100 g
Kakavos 1 v.š
Meduolių prieskonių 1 v.š
Nugesintos sodos 1 a.š
Paruošimas:
Medų, margariną ir cukraus pudrą ištirpinti garų vonelėje. Atvėsinti ir sumaišyti su išplaktais kiaušiniais, supilti sodą ir suberti persijotus sausus produktus.
Užminkyti tešlą, iškočioti 0.5 cm. storio lakštą, spausti formeles ir kepti 180 C. 8-10 min.
Klijuoti glajumi.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.