Naminiai kibinai
Ingredientai:
Ingridientai tešlai:
Miltų 1 kg
Margarino VILNIUS kepiniams 450 g
Kiaušinių 4 vnt
Grietinės 200 gr
Ingredientai įdarui:
Druskos
Pipirų
Faršo 1 kg
Svogūnų 3 vnt
Česnako skiltelės
Virinto vandens
Kiaušinio aptepimui 1 vnt
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams supjaustome mažais gabaliukais, sumaišome su miltais ir triname rankomis, kol visiškai susitrina su miltais - gauname birų mišinį. Dubenėlyje išplakame kiaušinius su druska ir cukrumi, sumaišome juos su grietine, ir pilame viską į turimą birų mišinį. Maišome šaukštu, kol galėsime minkyti rankomis. Išminkome viską, kol gausime minkštą, elastingą, bet prie rankų nelimpančią tešlą (jei reikia - įberiame dar miltų). Pastatome tešlą apie 1 val. į šaldytuvą.

Gaminimas: įdaras

Svogūną ir česnaką susmulkiname ir sumaišome su faršu.
Formuojame kibinus. Aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 200 °C orkaitėje apie 30-40 min., kol gražiai apskrunda.

Skanaus!

PANAŠŪS RECEPTAI