Naminiai kibinai
Ingredientai:
Ingridientai tešlai:
Miltų 1 kg Margarino VILNIUS kepiniams 450 g Kiaušinių 4 vnt Grietinės 200 gr Ingredientai įdarui: Druskos Pipirų Faršo 1 kg Svogūnų 3 vnt Česnako skiltelės Virinto vandens Kiaušinio aptepimui 1 vnt
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams supjaustome mažais gabaliukais, sumaišome su miltais ir triname rankomis, kol visiškai susitrina su miltais - gauname birų mišinį. Dubenėlyje išplakame kiaušinius su druska ir cukrumi, sumaišome juos su grietine, ir pilame viską į turimą birų mišinį. Maišome šaukštu, kol galėsime minkyti rankomis. Išminkome viską, kol gausime minkštą, elastingą, bet prie rankų nelimpančią tešlą (jei reikia - įberiame dar miltų). Pastatome tešlą apie 1 val. į šaldytuvą.
Gaminimas: įdaras Svogūną ir česnaką susmulkiname ir sumaišome su faršu. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|